HTML

Sajólád - Bőcs

Október 1-től November 12-től Sajóládon tengetem az életem... A fiókhivatal megbízásából nyújtok segítséget az otthani gyülekezetben.
Címem: 3574 Bőcs, Erkel Ferenc u. 21., gyertek!

Friss topikok

Linkblog

2010.06.03. 12:38 tomchy

Árvízi vészhelyzet Borsodban - index.hu

 Hernád már jelentősen meghaladta az eddig mért legmagasabb vízszintet és tovább árad. A vízügyi szakemberek nem tudják megjósolni, mi történik majd, mert ilyen mennyiségű víz még nem vonult le a folyón. Különösen nagy a veszély Ócsanálos térségében, A megyében a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet van érvényben, a három folyón, a Sajón, a Bódván és a Hernádon rendkívüli védekezés folyik.

A Hernád túllépte a folyón eddig mért legnagyobb vízállást és tovább árad. A legnagyobb veszélyhelyzet a folyó Bőcs alatti szakaszán, vagyis Berzék, Köröm és Sajóhídvég térségében alakulhat ki. A Sajó árvizétől is meg kell védeni a folyó menti településeket. Ennek ellenére Miskolc keleti városkapujánál - ahol egyebek mellett több multinacionális nagyáruház is üzemel - komoly problémák adódhatnak az áradat miatt, a körforgalmat valószínűleg ugyanúgy le kell majd zárni, mint két héttel ezelőtt.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sajolad.blog.hu/api/trackback/id/tr622053181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mynameiserik 2010.06.07. 08:02:37

Tomcybácsy!

Mostan tanátam a palláson egy világoskék kicskacsás úccógumit. Úgy látom, kűdenem kell. Kűdöm. Hun vagy mostan, hova kűggyem, hogy megkapd, nehogy más nyújja le.

:-)
süti beállítások módosítása