HTML

Sajólád - Bőcs

Október 1-től November 12-től Sajóládon tengetem az életem... A fiókhivatal megbízásából nyújtok segítséget az otthani gyülekezetben.
Címem: 3574 Bőcs, Erkel Ferenc u. 21., gyertek!

Friss topikok

Linkblog

2009.10.28. 18:59 tomchy

Inter-nyet!

Csak folytatni tudom az előző bejegyzésemet:

XXI. század, Magyarország, Bőcs, Miskolctól 16 km-re: nincs lehetőség ADSL bekötésre! Csak kábelTV-s internetre, ami drágább, de legalább lassabb :-) Csak a bekötés 12500 ft, ha nem írok alá hű(lye)séget, akkor +10000 az internet aktiválás. És 5900Ft havonta a 2Mbit, yupie...

Na de semmi nem tántoríthat el! Október 23-án, naaagy nemzeti ünnepünkön nekiláttam költözni. Utánfutóra felpakoltuk a szekrényt, ágyat, motyógépet és még jó pár apróságot (amikkel meg is telt). Mazda szépen elhúzta odáig 70-80-as átlaggal. Néha a fólia lobogott, mint a győzelmi zászló, de egyben odaértünk.

Nagyon sokat segítenek a szüleim, ezúton is köszönöm nekik! (Segítünk fiam, csak menj már :-))

Köszönet a hiroshimai mérnököknek, hogy az autó még 18 éves korában is ilyen jó állapotban van...

Néhány kép (sajna telefonos):

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sajolad.blog.hu/api/trackback/id/tr341482153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása